Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- کارخانه خمیرمایه استان لرستان پس از ۱۳ سال تعطیلی با توان متخصصین داخلی در دولت سیزدهم به مدار تولید بازگشت. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم ازدورود،شرکت صنایع غذایی خمیرمایه استان لرستان در شهر چالانچولان شهرستان دورود اول دی‌ماه سال 81 فعالیت خود را برای تولید خمیرمایه خشک نانوایی آغاز کرد، ولی تنور این کارخانه به دلیل پاره‌ای از مشکلات مانند بدهی بانکی و عدم رقابت در بازار در سال 87 خاموش و به لیست کارخانه‌های تعطیل شده استان اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه با روی کارآمدن دولت سیزدهم و تاکید آیت‌الله رئیسی بر احیای واحدهای راکد با تلاش و پیگیری‌های مستمر فرهاد زیویار استاندار جدید لرستان و مسئولان استانی در مهرماه امسال خط تولید محصول خمیرمایه خشک، فعال شد و با استفاده از تکنولوژی روز اروپا و بهره‌گیری از دانش و توانایی متخصصین داخلی موردبازسازی مجدد قرار گرفت و بار دیگر بارقه امید در دل جوانان استان لرستان روشن شد.

آغاز به‌کار مجدد کارخانه خمیرمایه لرستان

حسین گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رابطه با آخرین وضعیت صنعت خمیرمایه لرستان اظهار داشت: این صنعت نیز به عنوان یکی از صنایع مهم و راکد شهرستان دورود است که علی‌رغم آمادگی کامل برای تولید حدود 13 سال متوقف‌ شده که خوشبختانه تابستان امسال مجدد تجهیز و با ظرفیت کامل در دهه فجر افتتاح شد.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس عنوان کرد: کارخانه خمیرمایه لرستان با تسهیلاتی که دریافت می‌کند و ظرفیت تولید این کارخانه با فازهای توسعه‌ای که دارد به 7 هزار تن افزایش خواهد یافت و می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد.

تحقق مصوبه سفر رئیس جمهور به لرستان؛ تزریق 972 میلیارد تومان اعتبار برای ادامه ساخت 3 بیمارستان مهمتحقق مهم‌ترین مصوبه سفر رئیس جمهور به استان لرستان/‌ آغاز عملیات اجرایی سد معشوره پس از 18 سال بلاتکلیفیگزارش| 13 اقدام راهبردی دولت سیزدهم در استان لرستان/ از احیای کارخانه‌های راکد تا تحولات محسوس در اقتصاد لرستان

 افزایش ظرفیت تولید کارخانه خمیرمایه

 بهروز شاکری نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه فرآیند بازسازی شرکت صنایع غذایی خمیرمایه  استان لرستان از 24 اردیبهشت امسال آغاز شده است اظهار داشت: این واحد به دلیل اینکه در گذشته در الگوی مصرف کشور سهیم نبود، تعطیل‌ شده بود که اکنون پس از 13 سال مجدد در مسیر احیا و بازسازی قرار گرفته و به چرخه تولید بازگشته است.

وی با بیان اینکه این کارخانه بنا دارد تا با ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم مؤثر سهم بسزایی را در تولید و اشتغال کشور ایفا کند افزود: اکنون 80 نفر در کارخانه خمیرمایه لرستان به صورت مستقیم اشتغال به‌کار دارند.

مدیرعامل شرکت صنایع غذایی خمیرمایه امید لرستان کاهش ظرفیت تولید را یکی از مهم‌ترین علل تعطیل شدن این کارخانه دانست و عنوان کرد: ظرفیت تولید 2 هزار و 500 تن پاسخگوی هزینه‌های این کارخانه نیست وهدفگذاری ما این است که بتوانیم در آینده نزدیک تولید کارخانه خمیرمایه دورود را به 7 هزار تن افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه افزایش ظرفیت تولید خمیرمایه امید لرستان ضروری است گفت: اگر ظرفیت تولید کارخانه خمیرمایه لرستان به 7 هزار تن نرسد، مجدد به همان وضعیتی که در این 13 سال داشته دچار خواهد شد و قطعاً با تعطیلی مجدد این کارخانه روبه‌رو می‌شویم.

شاکری با بیان اینکه کارخانه خمیرمایه لرستان در سال 1400 مجدد با سرمایه‌گذاری 50 میلیارد تومان وارد فاز عملیاتی و تولید شده، عنوان کرد: محصولی که این کارخانه در حال حاضر تولید می‌کند خمیرمایه نانوایی است.

واحدهای تولیدی راکد در لرستان به چرخه تولید برمی‌گردد

سیروس ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: موضوع رسیدگی به مشکلات پروژه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی روزانه به صورت جدی پیگیری و رصد می‌شود تا هیچ واحد تولیدی در استان لرستان تعطیل نشود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری با بیان اینکه واحدهای تولیدی راکد در استان لرستان به چرخه تولید برمی‌گردد افزود: هر واحد تولیدی که نیاز به کمک داشته باشد، به کمک آن باید بشتابیم در مرحله بعد سراغ واحدهای تولیدی‌ خواهیم رفت که می‌تواند با سرمایه‌گذاری اندک به چرخه تولید بازگردد.

 

انتهای پیام/647/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واحدهای تولیدی چرخه تولید استان لرستان دولت سیزدهم ظرفیت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی مدقق، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان شرکت مادرتخصصی برق حرارتی اظهار کرد: از ابتدای شروع به کار دولت تا کنون ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور در راستای کمک به کاهش ناترازی، اشتغال‌زایی و ایجاد برق پایدار در شبکه سراسری ۹ هزار مگاوات افزایش یافته است. این اقدام از طریق سنکرون ۴۶ واحد جدید نیروگاهی به ظرفیت ۶ هزار و ۵۸۴ مگاوات، رفع محدودیت نیروگاه‌های بخاری و افزایش توان عملی نیروگاه‌های گازی موجود به ظرفیت دو هزار مگاوات و ۳۸۰ مگاوات واحدهای مقیاس کوچک محقق شده است.

وی ادامه داد: واحدهای سنکرون شده جدید شامل ۳۲ واحد گاز در نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی هنگام، ایران ال ان جی (سه واحد)، قشم پاسارگارد، آریان زنجان (دو واحد)، مهتاب کویر (دو واحد)، شهید باکری (دو واحد)، تربت‌حیدریه، فولاد بوتیا، دوکوهه، فولاد مبارکه (دو واحد)، آلمینیوم المهدی، فولاد غرب آسیا، سبزوار، گل‌گهر و واحدهای گازی کوچک میانرود، زاهدان (سه واحد)، صبای دهلران (چهار واحد)، پتروشیمی کردستان (سه واحد) و پتروشیمی کرمانشاه مجموعاً به ظرفیت چهار هزار و ۴۹۰ مگاوات بوده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان شرکت مادر تخصصی برق حرارتی گفت: همچنین در این مدت ۱۴ واحد بخار در نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی جهرم، هریس، ارومیه (دو واحد)، چابهار، بعثت پارس‌جنوبی (دو واحد)، غرب‌کارون، عسلویه، فردوسی، خرم‌آباد، سبلان (دو واحد) و کربنات سدیم سمنان نیز با ظرفیت دو هزار و ۱۷۱ مگاوات به شبکه سراسری برق کشور متصل شده است.

مدقق تاکید کرد: این واحدهای بخار جدید بدون مصرف سوخت اضافی و از طریق حرارت اگزوز واحد گاز قبلی در حال فعالیت هستند و احداث این واحدها منجر به صرفه‌جویی سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعبی مصرف سوخت در طول سال شده است.

وی با بیان اینکه تا پایان دولت سیزدهم بیش از ۹ هزار مگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده خواهد شد، یادآور شد: در دهه ۹۰ شمسی سالانه به طور متوسط کمتر از دو هزار مگاوات نیروگاه به بهره‌برداری رسیده است که در دولت سیزدهم و در طی دو سال اخیر این عدد سالانه به بیش از چهار هزار مگاوات افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان شرکت مادر تخصصی برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور با افتتاح پروژه‌های جدید در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار و ۵۸۴ مگاوات رسیده است، بیان کرد: در حاضر حاضر ۶۲۸ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۵ نیروگاه کشور وظیفه تأمین ۹۴ درصد انرژی مورد نیاز مشترکان سراسر کشور را بر عهده دارند.

مدقق تاکید کرد: با توجه به اینکه بخش اعظم تولید برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است؛ از این رو افزایش قابل توجه ظرفیت این واحدها در دولت سیزدهم موجب تأمین انرژی پایدار و مطمئن برای مشترکان سراسر کشور در روزهای اوج مصرف تابستان شده است.

کد خبر 6099199 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • وزیر نفت: در دولت سیزدهم ۶۰ درصد به تولید نفت افزوده شد
  • تحقق پیش‌بینی هفته قبل: 1000 مورد به آمار کارخانه‌های احیایی در یک هفته اضافه شد
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم
  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • طبیعت چشم‌نواز دورود لرستان + فیلم
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت